Menu

Lockdown 2.0: Deze keer haal ik mijn gerief WEL in huis!

Blog overzicht

Lockdown 1.0 gaf ons de tijd om die foto’s in te plakken, het huis een likje verf te geven, wat te ontrommelen en ook om soms gewoon niets te doen, even belangrijk! 

Lockdown 2.0 geeft ons de kans om de – what’s in a name - dieperliggende ZINNNN van dit wereldgebeuren te ontdekken.

Zin in… inderdaad, daarin :-)

Je bent beland op dé plek voor kwaliteit in intimiteit: welkom bij Tutti Passi Concept Stores.

Bij ons vind je geen aanbod van een ontzettende hoeveelheid aan producten. Wij kiezen onze artikelen met veel zorg en met oog voor kwaliteit uit. Daarom blijf je als klant het overzicht bewaren én kan je er tegelijk op vertrouwen dat we weten wat kwalitatieve 'good to have's' zijn.

Het is dé plek met een passioneel en warm (online) aanbod om jezelf en elkaar te ontdekken en te prikkelen. Genot vul je zelf in natuurlijk, maar wij steken graag een handje toe bij het creëren ervan met… goed gerief!

Boeiend, boeiender, boeiendst…

De laatste verkoopdagen zijn handboeien vlotjes over de toonbanken gegaan. Wat een boeien-de vaststelling :-). We moeten thuis blijven en toch willen we elkaar nog vastbinden?

Maar dat is net zo heerlijk, iedereen heeft haar of zijn definitie en invulling van prikkelen en genieten.

Zorg voor jezelf en voor elkaar… Hou jezelf en elkaar warm

Verwarmende massagekaarsen, trillend plezier voor één of voor twee, misschien koop je deze lockdown wel je eerste vibrator… waar jij warm van krijgt, daar gaat het om!

Soms gewoon geen ZINDERIN(G)…

En nee, het is niet allemaal rozengeur en maneschijn. Soms - geheel zoals Corona - is afwezigheid van intimiteit of pijnlijke intimiteit lastig en zwaar om dragen. En dat we weten dat het soms als een gewicht op onze schouders kan liggen, herkennen we uit eigen ervaring, maar tevens uit de duizenden gesprekken die in onze Concept Stores worden gevoerd – voor en tijdens Corona (en gegarandeerd ook nog erna).

Kwetsbaarheid, verlang naar verzachting… Voel je even welkom.

Je vindt vast en zeker bij ons ook een aanbod dat bij je past.

Mocht je door het bos de bomen niet zien (of is het nu andersom? :-)) of je wil toch graag in een privé bericht een vraag stellen? Je vragen worden discreet behandeld en komen terecht bij deze drie vrouwen die je heel graag een antwoord bieden.

 

De stuwende kracht achter Tutti Passi Concept Stores? Belgische ondernemers! Picture perfect in het koop-lokaal-verhaal!